Előfizetői tartalom

Kivár a kötvénykibocsátással a magyar állam

Portfolio
Megvárja a legjobb pillanatot a dollárkötvény kibocsátásával a magyar állam - jelezte a Reuters hírügynökségnek Pleschinger Gyula. A Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkárának szavai szerint a kibocsátásra sor kerülhet "akár ma, vagy két héten belül, vagy egy hónapon belül is", akkor, amikor az adósságkezelő és a kibocsátást szervező bankok a leginkább alkalmasnak tartják az időzítést.

Pleschinger azt követően nyilatkozott, hogy a kötvénybefektetői találkozók már múlt kedden lezárultak és tegnap benyújtotta a kibocsátási szándékról szóló dokumentumot a magyar állam az amerikai értékpapír felügyeletnek.Kapcsolódó cikkünk2013.02.12Bejelentették: hamarosan indul a dollárkötvény-kibocsátás  Az államtitkár szavai abba az irányba mutatnak, hogy a kibocsátás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés