Előfizetői tartalom

Egyesült két magyar alapkezelő, a dobogót vették célba

Portfolio
730 milliárd forintos kezelt vagyonnal új szereplő lép a hazai alapkezelői piacra az MKB Alapkezelő, a Pannónia CIG Alapkezelő és az MKB portfólió- és vagyonkezelési üzletág egyesülésével. Benczédi Balázs, az MKB-Pannónia Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója a társaság mai sajtótájékoztatóján kiemelte: a cél, hogy 2-3 éven belül az alapkezelő a három legnagyobb szereplő közé nője ki magát a magyar piacon.

Benczédi Balázs, az MKB-Pannónia Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója a társaság mai sajtótájékoztatóján elmondta: a magyar vagyonkezelési piacon ilyen mértékű tranzakció még nem zajlott le korábban. Az eddig megtett úttal kapcsolatban kifejtette: A globális és a magyar gazdasági környezet is támogató, miközben a nulla közeli kamatok komoly kihívásokat jelenteket, nem beszélve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés