Előfizetői tartalom

Elkészült a mesterterv: most őket támadja Soros György

Portfolio
A nagy hedge fundok érdeklődése több fordulatot is vett az utóbbi hónapokban. A frissen benyújtott portfólió-összetételek szerint a Valeant részvényei szinte mindenhol kegyvesztettek lettek, az amerikai részvényeket inkább kerülik, az arany pedig ismét növeli népszerűségét a nagyhalak körében. Összeszedtük, milyen befektetési lehetőségekben hisznek most az olyan nagy nevek, mint Soros György és Warren Buffett.

Megjelentek a legújabb, első negyedéves portfólió-összetételt tartalmazó jelentések a hedge fundoknál, ez alapján a nagy hedge fundok portfóliói több ponton is módosultak a tavaly december végi állapotokhoz képest. A Bloomberg cikke nyomán összeszedtük a legérdekesebb változásokat.Kegyvesztett lett a ValeantMmost már senkinek sem kellenek a korábban gyöngyszemként tartott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés