Előfizetői tartalom

Jó hír vagy sem, Bill Gross egyedül maradt

Portfolio
Még alig egy éve dolgozott Bill Gross segítőjeként, máris távozik a kötvényalaptól a társ-portfóliómenedzser. Kumar Palghat már a Pimcónál is 10 évet dolgozott együtt Gross-szal, mielőtt tavaly júliusban csatlakozott volna a Janushoz. Hogy a befektetők a hírt hogyan értékelik, még kérdés, Bill Gross éppen olyan időszakban marad egyedül a kötvényportfólió menedzselésében, amikor friss tőkére lenne szüksége az alapnak - írja a Financial Times.

A Janus Capital tegnap jelentette be, hogy a Janus Global Unconstrained kötvényalapjának a jövőben az egyedüli portfóliómenedzsere Bill Gross lesz, miután a társ-menedzser Palghat más vizekre evez. A hírek szerint Gross volt munkatársa új tőzsdén kereskedett alap kidolgozásában vesz részt az alapkezelőnél, amely rövid lejáratú kötvényekbe fektet majd. Kérdés, hogyan reagálnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés