Előfizetői tartalom

Most mutasd meg, ki vagy! - Összecsapnak a focivébén a profik

Szabics András Zsolt
Nem okozott nagy fejtörést számunkra, hogy mit is csináljunk a június 12-én kezdődött focivébé kapcsán, egyértelmű volt, hogy ismét kihívjuk a pénzügyi szektort egy versenyre, akik mindig is kaphatóak voltak a rivalizálásra. A Portfolio Tippjáték 80-nál is több résztvevővel indult útjára, egy hónap múlva látni fogjuk, hogy ki viszi el a fődíjat, amelyért a négy évvel ezelőtti megmérettetéshez hasonlóan most is nagy küzdelemre számítunk. A többség a tippek alapján a tutira ment, mert a válaszadók fele brazil győzelmet vár a torna végére. Bár vannak meglepetésre játszók is, ami látva az első meccseket, hosszabb távon kifizetődő is lehet.

Régóta várta a focirajongó közönség, hogy Brazíliában megkezdődjön a Labdarúgó Világbajnokság, aki csak egy kicsit is érdeklődik a foci iránt, annak június 12. és július 13. között esténként nem nagyon lesz másra dolga, mint hogy a képernyőre/kivetítőre tapadva kövesse a küzdelmeket. Az első világbajnokságot 1930-ban rendezték meg, most tartunk a 20. tornánál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés