Előfizetői tartalom

648 milliárdos nyereség a magyar bankszektorban

Portfolio
Minden korábbinál magasabb, 648 milliárd forintos adózás utáni eredményt ért el 2018-ban a magyar bankszektor - tette közzé ma a Magyar Nemzeti Bank. Ugyanakkor ez tőkearányosan nem jelent kiugró megtérülést, a RoE ugyanis 13,4% volt. A céltartalék-képzés a korábbival ellentétben most már rontotta az eredményt. Az MNB újfajta, konszolidált és felügyeleti szemléletű, interaktív statisztikai publikációt indított a témában, amelyet külön sajtótájékoztatón mutattak be.

Hitelezés 2019 Bankvezérek vitáznak egymással április 11-ei Hitelezés 2019 konferenciánkon, érdemes regisztrálni! Információ és jelentkezés A bankszektor 2018-ban konszolidált szinte elért 648,3 milliárd forintos tárgyévi eredménye 9,6%-kal magasabb az előző évinél - közölte a jegybank. Az előző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés