Előfizetői tartalom

A vártnál kisebb bevétellel rukkolt elő a Citigroup, de a befektetők örülnek

Portfolio
Az elemzői konszenzus szerinti 18,5 milliárd dolláros bevétel helyett 18,4 milliárdról adott számot a Citigroup a harmadik negyedévre vonatkozó gyorsjelentésében. Az egy részvényre jutó nyereség viszont több mint 2%-kal haladta meg az elemzői várakozásokat. A bank részvényei a nyitás előtti kereskedésben több mint 3%-os pluszban állnak.

Az elemzők által várt 18,5 milliárd dollár helyett 18,4 milliárdos harmadik negyedéves bevételről adott számot a nagybank, ami kissé elmarad a konszenzusban szereplő értéktől, az egy évvel ezelőtti bevételt viszont 1,2%-kal haladja meg. Az EPS-soron viszont túlteljesített a bank, a várt 1,69 dollár helyett 1,73 dollár lett az egy részvényre jutó nyereség, ami várakozást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés