Előfizetői tartalom

A kormány bejelentésére várnak a banki termékfejlesztők

Portfolio
Számottevően befolyásolhatja a közeljövőben a bankok jelzáloghitelezési termékfejlesztését a kormány készületben lévő mentőcsomagja - vélte a résztvevők többsége a Portfolio.hu szerdai konferenciájának "Milyen a jövő jelzáloghitele?" című panelbeszélgetésében. Az euró alapú jelzáloghitelezés lehetővé tételével és a referencia alapú hitelárazással kapcsolatban azonban már nem volt ilyen egységes a beszélgetés résztvevőinek véleménye.

Korábbi cikkeink a konferenciáról:Kapcsolódó cikkünk2011.05.04Király Júlia: "Magyarország döbbenetes"2011.05.04Frankhitelesek: nem árfolyamrögzítés, hanem védőárfolyam lesz2011.05.04Több tízezer adós lakhatását kell megoldaniKomoly a bizonytalanság a szereplők között azzal kapcsolatban, mi lesz a következő húzótermék a jelzáloghitel-piacon - mondta Fatér Gyula, a Budapest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés