Előfizetői tartalom

Átkeresztelik a Takarékbankot, megvan az új név

Portfolio
Névváltoztatásról döntött rendkívüli közgyűlésén a Takarék Csoport központi bankja. Erre azért volt szükség, mert a csoport üzleti stratégiája alapján a jelenlegi takarékszövetkezetek és regionális bankok fokozatos egyesülésével 2020-ra egy országosan elérhető univerzális kereskedelmi bankot hoznak létre, amelynek Takarékbank lesz a neve. A központi bank ezért lemondott az eddig használt Takarékbank Zrt. elnevezésről és az MTB Zrt. nevet vette föl.

Hitelezés 2019 Hasonló témákról is szó lesz Hitelezés 2019 konferenciánkon, érdemes regisztrálni. Információ és jelentkezés A Takarék Csoport közleménye szerint 2018. november 30-án elfogadott üzleti stratégiájának megfelelően a jelenlegi 12 takarékszövetkezet, 2 regionális bank, valamint a Takarék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés