Előfizetői tartalom

Azt gondolták rólunk, tapasztalatlan, nyeretlen kétévesek vagyunk

Hosszú akvizíciós körúton van túl az OTP, 2014 eleje óta 11 pénzintézetet vett meg a magyar bank, az egyik legaktívabb felvásárló volt az európai bankszektorban, akvizícióival jelentősen növelte régiós jelenlétét. A legutóbbi, szlovén bankvásárlással lezárult egy korszak, a következő években a megvett bankok integrálása következik, ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne nyitott további akvizíciókra az OTP. A régiós bankok árazásáról, drága tanácsadókról, a román bankvásárlás meghiúsulásáról, az új versenytársakról, az Apple-ről és a Facebookról, későbbi lengyel, török vagy vietnami akvizíció esélyeiről is beszélgettünk Wolf Lászlóval, a bank vezérigazgató-helyettesével.

Financial IT and Disruptive Technologies 2019 Az OTP több képviselője is előadóként vesz részt jövő keddi Financial IT and Disruptive Technologies konferenciánkobn. Érdemes eljönni! Információ és jelentkezés Mennyit utazott az elmúlt években akvizíciók miatt? Sokat, havonta 2-3 repülőút biztosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés