Előfizetői tartalom

Bankszövetség: tudomásul vesszük az új Quaestor-törvényt

MTI
A Magyar Bankszövetség, tudomásul véve a kárrendezési törvényt, arról biztosította a kormányt, hogy tagintézményei a jogszabály maradéktalan betartásával fogják elősegíteni annak végrehajtását - közölte Kovács Levente, a bankszövetség főtitkára az MTI-vel azt követően, hogy az igazságügyi miniszter szerdán benyújtotta a parlamentnek az új Quaestor-törvény tervezetét.

A főtitkár kiemelte: a csaló brókerek áldozatainak kárrendezéséről a kormány több fordulóban egyeztetett a Magyar Bankszövetséggel. A szakmai szervezet továbbra is fenntartja azt az álláspontját, hogy az egyes rosszhiszemű szereplők által okozott kárért nem tehetőek felelőssé a vétlen pénzintézetek, ezt az Alkotmánybíróság is megerősítette - mutatott rá. Hangsúlyozta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés