Előfizetői tartalom

Brexit: a Magyar Bankszövetség is megszólalt

Portfolio
A magyar és az európai bankszektor már korábban belefogott a vészhelyzeti intézkedési tervek kidolgozásába, a bankok mostantól a népszavazás eredményének hosszútávú hatásait vizsgálják, és a rendezett átmenetre törekszenek - erősítette meg a Magyar Bankszövetség az MTI-nek pénteken a Brexit miatt az Európai Bankföderáció által kiadott nyilatkozatot.

Arra törekszenek, hogy minimalizálják az európai uniós tagországokat, az Egyesült Királyságot és a tágabb értelemben az európai gazdaságot érő hatásokat - jegyezték meg.A bankszektor érdekképviseleteként biztosíthatjuk a magán ügyfeleket és a vállalkozásokat arról, hogy a banki szolgáltatások a szokásos módon folynak tovább- írták. Megjegyezték azt is, hogy a bankszektor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés