Előfizetői tartalom

Csányi: Majdnem megvettünk egy bankot

Portfolio
Az OTP tőkehelyzete nagyon jó, Európa egyik legjövedelmezőbb bankja volt tavaly, az idén pedig 150 milliárdos profitra számítanak - mondta Csányi Sándor az InfoRádió Aréna című műsorában. Az elnök-vezérigazgató szólt arról is, hogy tervezték ugyan újabb bank megvásárlását, de végül elálltak ettől. Az OTP ma tartja éves rendes közgyűlését.

Hamarosan megállapodást köt az OTP az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal (EBRD) egy 200 millió eurós kölcsöntőke folyósításáról - mondta Csányi Sándor elnök-vezérigazgató az InfoRádió Aréna cím műsorában. A feleknek még egy pontban kell megegyezniük. Az összeget a hitelkihelyezés növelésére akarja használni a bank - emelte ki. Az elnök-vezérigazgató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés