Előfizetői tartalom

Deloitte: előnyben a minősített közvetítők

Portfolio
Az Egyesült Államok tőkepiacain befektető pénzügyi intézmények és ügyfeleik esetében sokkal kedvezőbb mértékű forrásadó levonás terhelheti a befektetéseket, amennyiben a pénzügyi intézmények megszerzik a minősített közvetítői (Qualified Intermediary - QI) státuszt. Ezzel nem csak piaci előnyre tesznek szert, hanem egyszerűbbé válik az adminisztráció, közvetlenebbé válhat a kereskedés, azonfelül közvetítő beiktatása sem feltétlen szükséges - állapítja meg a Deloitte.

Hitelezés 2015 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Hitelezés 2015 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Az amerikai befektetési szolgáltatók előnyben részesítik a QI státusszal rendelkező pénzügyi intézményeket. A státuszt nem amerikai, de az amerikai piacon befektető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés