FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Dietz a biztosítási piacról: "új iparág van születőben"

Portfolio
Új iparág van születőben, akkora átalakuláson megy keresztül ugyanis manapság a világ biztosítási szektora - mondta a Portfolio.hu biztosítási konferenciáján tartott előadásában Dietz Miklós, a McKinsey partnere. Közeledik ahhoz a pillanathoz a szektor, ahol hatalmas nyertes lehet az a szereplő, aki eltalálja a jövőt (mint amilyen az IT-szektor volt az utóbbi időben). A legnagyobb kihívásokkal ma a sok helyettesítő termékkel bíró életbiztosítási szegmens szembesül.

A biztosítás élt, él és élni fog. Alapvető igény, és bele van programozva az emberi agyba, hogy az ember a nagy méretű, de kis valószínűségű károkat igyekszik elkerülni. A biztosítás a Római Birodalom óta erősen szabályozott, és a technológia fejlődése nem írja felül a növekedési lehetőségeit - mondta Dietz Miklós, a McKinsey partnere előadásában. Jelenleg is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés