FONTOS Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe
 
Előfizetői tartalom

Digitális sivatag a magyar bankrendszer - az EU sereghajtói vagyunk

Portfolio
Rendkívül el van maradva Magyarország a banki digitalizáció tekintetében, ezért a bankjaink működési költségei magasak, a pénzügyi termékek pedig drágák. Bár lassú, javuló tendenciát tapasztalhatunk, robbanásszerű változásra nem számíthatunk a közeljövőben, hiszen a papírközpontú szabályozás és az elavult banki alaprendszerek (melyeket sok pénzintézet nem is tervez korszerűsíteni) a fejlődés útjában állnak. Az MNB Növekedési jelentéséből szemezgettünk.

Portfolio Banking Technology 2018 A banki digitalizációról is lesz szó a Portfolio Banking Technology 2018 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A magyar bankok lemaradtak a digitalizációban, még régiós összehasonlításban is sereghajtónak számítanak. Az MNB szerint ennek oka...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés