Előfizetői tartalom

Először az ingyen gyümölcs tűnt el, most az üzleti utakat korlátozza a nagybank

Portfolio
Christian Sewing, a Deutsche Bank vezére figyelmeztette a banki felsővezetőket: vissza kell fogniuk a költségeket a saját területükön, különben elvesztik a bizalmát. A gyümölcsnapot már korábban leállították a banknál, most az ügyhöz közel álló források szerint az üzleti utakat és konferenciákat nyirbálnák meg - írja a Bloomberg.

A lapnak nyilatkozó források szerint a banki felsővezetőknek szigorúan be kell tartaniuk a részlegük költségkeretét, miután Sewing figyelmeztette őket: ha a költségeket nem tudják kézben tartani, akkor azt sem fogja elhinni nekik, hogy a tervezett bevételnövelést véghez tudják vinni. A költségcsökkentés legjelentősebb részét a már korábban belengetett 7 ezer fős elbocsátás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés