Előfizetői tartalom

Erste-vezér: Orbán Viktor mindent betartott, amiben megegyeztünk

Portfolio
Magyarországot és Szlovákiát sikerült meggyőzni a bankadó csökkentéséről, most Ausztrián a sor - jelezte Andreas Treichl, az Erste Group első embere az osztrák Der Standardnak adott interjújában. Az Erste Bank Hungary 30%-ának eladása 2-3 hónapon belül tető alá kerülhet. Orbán Viktor szerinte mindent betartott az EBRD-Erste-megállapodásból, Angela Merkel menekültpolitikája viszont nem számolt a következményekkel, az EU-é pedig egyenesen átgondolatlan.

Andreas Treichl többek között az alábbiakról beszélt az interjúban: Abba tudnám hagyni, de a bank az én gyermekem - válaszolta a bankvezér arra a kérdésre 2020-ig meghosszabbított vezérigazgatói megbízása kapcsán, nem tudja vagy nem akarja-e abbahagyni. Az Erste Group kikerült a nehéz helyzetéből, és úgy véli Treichl, személyesen hozzá tud még járulni a fejlődéséhez....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés