FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Fél lábbal már Berlinben van a britek nagybankja

Portfolio
Nem sok választja el a Lloyds Bankot attól, hogy Berlinbe tegye át európai székhelyét, így a Brexitet követően is biztosítani tudná az európai uniós piachoz való hozzáférést - írja névtelen forrásokra hivatkozva a Reuters. Ezzel már a Lloyds is csatlakozott azon bankok táborához, amelyek már korábban bejelentették londoni távozásukat.

A nevük elhallgatását kérő források szerint a britek legnagyobb jelzáloghitelezője a Berlinben lévő fiókjait még idén egy új leánybankká alakítaná. A Lloyds az egyetlen olyan brit lakossági bank, amelynek még nincs EU-s országban leánybankja, és Berlin melletti elköteleződésével a Lloyds lenne az első nagybank, amely hivatalosan is a német fővárost választaná EU-s központjának....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés