Előfizetői tartalom

Itt a Quaestor második közleménye!

Portfolio
A Quaestor oldalán már két közlemény érhető el. A hétfő esti, Quaestor Financial Hrurira Kft. öncsődjéről szóló tájékoztatás után a Quaestor Értékpapír-kereskedelmi és Befektetési Zrt. ügyfelei részére is megjelent egy tájékoztatás. Ebben a kijelölt felügyeleti biztos, Szombati Zsigmond Zoltán tájékoztatja az ügyfeleket.

Az MNB bejelentetteReggel az MNB még azt közölte, hogy részlegesen felfüggesztette a Quaestor Értékpapír-kereskedelmi és Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyét, a társaságnál észlelt szabálytalanságok miatt és azt is előrevetítette, hogy felügyeleti biztost is kirendelhetnek az intézményhez. Délben a jegybank már azt közölte: felügyeleti biztost rendelt ki a Quaestor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés