Előfizetői tartalom

Fitch a magyar fordulatról: hisszük, ha látjuk

Portfolio
Az ország hitelességét javíthatja, ha Magyarország csökkenti a bankadót és piacbarát üzleti környezetet teremt a befektetőknek - mondta a Fitch vezető elemzője, Arnaud Louis a Reuters beszámolója szerint. Ha tényleg csökken a bankadó, az pozitív hatással lehet a magyar adósbesorolásra, de nem feltétlenül elég ehhez önmagában.

Az egyik kulcsfontosságú lépés a bankadó csökkentése lenne, ez pozitívan hatna az ország megítélésére. De nagyon szeretném látni, mi fog történni valójában. Ugyanis már voltak olyan bejelentések a múltban, amiből megtanultuk, hogy óvatosan kell értékelnünk Magyarországot- vélekedett a Fitch vezető elemzője, Arnaud Louis. A magyar kormány és az EBRD közös szándéknyilatkozatában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés