Előfizetői tartalom

Földcsuszamlás a bankoknál: az eddig ismert fiókoknak befellegzett

Radikális átalakuláson mennek át a hagyományos bankfiókok és funkcióik szerte a világon. A virtuális ügyfélcsatornák térnyerése és a készpénz visszaszorulása nem feltétlenül kérdőjelezi meg a fizikai egységek létjogosultságát: digitalizált tanácsadói fiókokká, kávéval váró közösségi helyekké, okosfiókokká alakítják át őket. A K&H példája és a McKinsey egyik tanulmánya segítségével mutatjuk be röviden a trendeket.

Portfolio Banking Technology 2019 A banki transzformáció lesz Banking Technology 2019 konferenciánk egyik központi témája, érdemes regisztrálni! Információ és jelentkezés A fiókbezárások évtizede MagyarországonAmi a nyers számokat illeti, a Portfolio gyűjtése alapján a nagybanki fiókok száma a harmadával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés