Előfizetői tartalom

Frankhitelesek: nem árfolyamrögzítés, hanem védőárfolyam lesz

Portfolio
Hitelezés nélkül nincs gazdasági fellendülés, a jelzáloghitelezés beindításához azonban a hitelezési szabályok javítására és a gazdaságpolitika kiszámíthatóságára is szükség van - értettek egyet a Portfolio.hu mai konferenciáján az első panelbeszélgetés résztvevői. Gyuris Dániel a beszélgetésben hangsúlyozta: a frankhitelesek terheit nem rögzített árfolyammal, hanem egy piaci elvekre épülő védőárfolyammal mérsékelné a kormány és a bankszövetség között hamarosan létrejövő megállapodás.

Kapcsolódó cikkünk2011.05.04 10:14 Király Júlia: "Magyarország döbbenetes"Az április végi célhoz képest nem lesz két hétnél nagyobb csúszás a lakáshitelesekkel kapcsolatos, a bankok és a kormány közötti megállapodás megszületéséig - mondta Gyuris Dániel, az OTP Jelzálogbank elnök-vezérigazgatója, a bankszövetség tárgyalódelegációjának vezetője a Portfolio.hu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés