Előfizetői tartalom

Gyengén teljesített a Wells Fargo

Portfolio
A várt 21,76 milliárd dolláros negyedéves bevétel helyett a Wells Fargo alig 21,55 milliárd dollárt teljesített, miközben az egy részvényre jutó eredményük (EPS) 98 cent volt a várt 1,12 dollár helyett. A nyitás előtti kereskedésben 2%-ot esett a bank részvényeinek árfolyama, idén eddig 8%-os mínuszt mutatnak a papírok.

A Wells Fargo a Reuters elemzői konszenzusában szereplő 21,73 milliárd dolláros bevételnél kisebb, 21,55 milliárd dolláros bevételről és a várt 1,12 dolláros EPS-nél közel 12,5%-kal kisebb, 0,98 dolláros egy részvényre jutó eredményről jelentett.A Wells Fargo bevétele klasszikus (nem befektetési) bankként elsősorban a hitelezésből és a betétgyűjtésből származik, azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés