Előfizetői tartalom

Három nagy szereplő verseng az UniCredit leányáért

Portfolio
Három nagy szereplő is verseng az UniCredit alapkezelői üzletágáért, a Pioneerért. Egyes források szerint a végső ár elérheti a nettó 3 milliárd eurót is. A Reutersnek két forrás azt nyilatkozta, várakozásaik szerint november végén teszi közzé új stratégiai tervét az UniCredit, miután a legutóbbi, tavaly novemberi stratégia kudarcot vallott. Ez egybecseng az olasz bank azon szándékával, hogy novemberig lezárja a Pioneer eladását.

A Reutersnek nyilatkozó források szerint a három ajánlattevő az Assicurazioni Generali olasz biztosító, amely egyben az ország legnagyobb alapkezelője, a francia Amundi, Európa legnagyobb alapkezelője, valamin a Poste Italiane által irányított olasz konzorcium. A fenti három lehetséges vevő mellett még a hírek szerint az Axától, a Natixistől, a Macquarie-től, az Allianztól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés