Jelentett a Citigroup, veszik a bank részvényeit

2019. április 15. 14:10    
nyomtatás
 
A Citigroup a vártnak megfelelő bevételről és egy részvényre jutó nyereségről adott számot az idei első negyedévben, a jelentés után fél százalékos pluszban járnak a bank papírjai a tőzsdenyitás előtti kereskedésben.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A Citigroup 18,6 milliárd dolláros első negyedéves bevétele 1,4 százalékkal kisebb az egy évvel korábbi azonos időszakban elért bevételnél, míg a bank EPS-se 11,3 százalékkal magasabb, 1,87 dollár volt.

Jelentett a Citigroup, veszik a bank részvényeit


A bank gyorsjelentésének fontosabb számai:
  • A bank kötvény, deviza és nyersanyag-kereskedési üzletága a vártnál magasabbb, 3,452 milliárd dolláros bevételt ért el,
  • A részvénykereskedési üzletág 842 millió dolláros eredménnyel zárt,
  • a bank globális comsumer banking üzletága 8,451 milliárdos bevétellel zárt,
  • hitelezési céltartaléka 12,3 milliárd dollár volt az egy évvel korábbi 12,4 milliárd dollárnál valamivel kisebb,
  • a Citi a negyedév végén 682 milliárd dolláros ügyfélhitel-állománnyal rendelkezett.

Jelentett a Citigroup, veszik a bank részvényeit


A jelentés után először esett, majd kis mértékben emelkedett a bank részvényeinek árfolyama. Az elmúlt 12 hónapban 5,1 százalékkal került lejjebb a Citi részvényárfolyama, miközben a Dow Jones Index 8,4 százalékot ment.

Jelentett a Citigroup, veszik a bank részvényeit


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium