Előfizetői tartalom

Jó hírt hozott a befektetőinek a Bank of America (2.)

Portfolio
Verte az elemzői várakozásokat a Bank of America az első negyedévre vonatkozó gyorsjelentésében: 0,21 dolláros egy részvényre jutó nyereségével kis mértékben ugyan, de meghaladta a 0,2 dolláros várakozásokat, emellett 20,9 milliárd dolláros bevétele is meghaladta a 20,3 milliárdról szóló várakozásokat. A profitban viszont 18%-os csökkenést szenvedett el a nagybank a világgazdaság lassulása és az amerikai kamatemelés okozta bizonytalanságok miatt. A bank részvényei jelenleg 1,16%-os mínuszban vannak a nyitás előtti kereskedésben.

A JP Morgan tegnapi gyorsjelentése után a Bank of America is jó hírt hozott a befektetőinek: bevételi és az egy részvényre jutó nyereség (EPS) soron is verte az elemzők várakozásait, előbbi 2,9%-kal, utóbbi 5%-kal haladta meg az elemzői konszenzust. A 20,9 milliárd dolláros első negyedéves bevételi adat azonban már 2,4%-kal elmarad az előző év azonos időszaki 21,42 milliárdtól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés