FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Jó hírt hozott a befektetőknek az első banki gyorsjelentés (2.)

Portfolio
Az elemzők által vártnál jobb bevételi és egy részvényre jutó nyereségről számolt be a JP Morgan, amely egyben az első banki gyorsjelentés is az első negyedéves számokról. A várt 23,4 milliárd dollár helyett 24,08 milliárdos bevételt ért el a nagybank, míg az egy részvényre jutó nyereség a várt 1,26 dollár helyett 1,35dollár lett 2016 első negyedévére. A bank részvényárfolyama jelenleg 1,86%-os pluszban tartózkodik a nyitás előtti kereskedésben.

Az elemzők által vártánál jobb negyedéves adatokról adott számot a JP Morgan 2016 első negyedévére vonatkozóan. A 24,08 milliárd dolláros bevételi adatok a várt számokat közel 3%-kal haladták meg, míg az egy részvényre jutó nyereség (EPS) 7%-kal lett magasabb a vártánál.A kedvezőbb bevételi és EPS-adatok mellett a bank 6,7%-os profitcsökkenésről számolt be, miután...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés