Előfizetői tartalom

Kilőtt a Budapest Bank, jöhet a privatizáció

Portfolio
Csökkenő, de terv szerinti nyereséggel, és bőven a bankszektor átlaga feletti hitelbővüléssel zárta 2018-at a Budapest Bank - derült ki a társaság mai sajtótájékoztatóján. Vállalati hitelállományuk 20%-kal, lakossági új hitelkihelyezésük 50%-kal nőtt tavaly. A vezérigazgató biztos benne, hogy június 30-át követően megfelelő tájékoztatás lesz a Budapest Bank privatizációjáról. A Portfolio kérdésére elmondták: nem érezték szükségesnek, hogy a babaváró hitel megjelenése miatt átírják a személyi kölcsönnel kapcsolatos üzleti terveiket.

Hitelezés 2019 Toldi Balázs, a Budapest Bank vállalati üzletágának vezetője is beszélni fog Hitelezés 2019 konferenciánkon, nem érdemes lemaradni a rendezvényről! Információ és jelentkezés Lélfai Koppány elnök-vezérigazgató ismertette: a bankok közötti verseny élénkülése, a szűkülő marzsok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés