Előfizetői tartalom

Király Júlia: szabályozói cunamiban fulladoznak a bankok

Portfolio
A válság óta túlszabályozottság jellemzi az európai bankszektort, és egyáltalán nem biztos, hogy ez a legjobb válasz a válság adta kérdésre. Király Júlia, az IBS professzora a HVCA és a Portfolio CEE Private Equity, Venture Capital and Corporate Finance konferenciáján beszélt arról is, hogy milyen kihívások és veszélyek várnak még a bankokra, a panelrésztvevők pedig a Brexit európai pénzügyi rendszerre gyakorolt hatásairól beszéltek, de az egyetértés elmaradt.

Király Júlia, az IBS Budapest professzora az európai pénzügyi rendszer átalakulásáról beszélt előadásában: A válság óta szinte minden mondatunk a válsággal kezdődik, ha az európai pénzügyi rendszer jövőjéről beszélünk, akkor is vissza kell tekintenünk és le kell vonnunk a tanulságokat. 2015-ben a lakosság és a nem pénzügyi vállalkozások eladósodottsága is magasabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés