Előfizetői tartalom

Magára talált az UniCredit, csökken az arab befolyás

Portfolio
Negyedik napja emelkedik az UniCredit árfolyama, miután számos elemzői vélemény napvilágot látott arról, hogy alulárazottá válhattak a papírok. Igaz, szerintük is nagyon sok a bizonytalansági tényező a bank piaci megítélése körül. Amennyiben sikeres lesz a folyamatban lévő és január végéig tartó részvényjegyzés, Európa egyik legjobban tőkésített bankja lehet az UniCredit, várhatóan a korábbinál szerényebb arab tulajdonosi háttérrel.

"Made in Italy. In world finance" - ezzel az új jelszóval vág neki az évnek az UniCredit azzal a nem titkolt szándékkal, hogy hétfő óta zajló részvénykibocsátásához minél több befektetők szerezzen. A brit lapnak nyilatkozó milánói és londoni brókerek elmondták: a befektetők két olyan táborra oszlanak mostanság, amelyek az UniCredit helyzetét egészen eltérően látják....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés