Előfizetői tartalom

Mégis érdekelheti az Erstét a Budapest Bank

Portfolio
Úgy tűnik, változott év eleje óta az Erste álláspontja a Budapest Bank esetleges megvásárlásával kapcsolatban. Jelasity Radován a Reutersnek adott mai interjúban ugyanis már nem zárta ki ennek lehetőséget, szemben főnöke, Andreas Treichl februári, Portfolio-nak adott válaszával. A hitelezési boomhoz Jelasity Radován szerint további adócsökkentésre van szükség.

A hírügynökségnek az Erste Bank elnök-vezérigazgatója elmondta: kétszámjegyű növekedés jöhet idén a vállalati és a jelzáloghitelezésben Magyarországon, az elmúlt két évben 60%-kal nőtt a bank vállalati hitelállománya, ennél kisebb ütemű növekedést várnak a következő 3-5 évben, a jelzáloghitel-állomány valamivel 10% felett nőhet, a fedezetlen hitelezésben pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés