Előfizetői tartalom

Megszólalt a Takarékbank vevője - Íme a tervek

Portfolio
A Takarékbank többségi tulajdonát megszerző Magyar Takarék Zrt. vezérigazgatója szerint a parttalan viták helyett a fejlődésre kell koncentrálni. Vida József az MTI-nek adott interjúban a célok közé sorolta, hogy egy üzletileg és informatikailag versenyképes, az ügyfeleknek kiemelt biztonságot nyújtó, a magyar vidéket, a kis- és középvállalkozásokat is helyzetbe hozó, végső soron a magyar gazdaság növekedését elősegítő pénzügyi csoport jöjjön létre. A megújításnak véleménye szerint nincs alternatívája, anélkül a szektor elsorvadása aligha kerülhető el.

Kapcsolódó cikkünk2014.03.1013,75%-os közvetett tulajdont szerez az FHB a Takarékbankban2014.03.10Bejelentették a Takarékbank eladását (3.)Vida József, aki a Szentgál és Vidéke Takarékszövetkezet elnök-ügyvezetője is, hangsúlyozta, hogy a szövetkezeti hitelintézetek vezetőivel nincs nézeteltérésük. Mindenkinek az az érdeke, hogy a takarékszövetkezetek a parttalan viták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés