Előfizetői tartalom

Miért az OTP a legnagyobb kedvenc?

Portfolio
Közel 60 oldalas alapos anyagban dolgozta fel a Morgan Stanley a CEE régió makrogazdasági folyamatait, és azt, hogy mi várható a régió országaiban a banszektorra. Az elemzőház szerint a 11 ország makrogazdasági folyamatai, a bankszektorban látható hitelnövekedés és eszközminőség alapján a bankszektor kevésbé sérülékeny, a profitdinamika pedig magasabb lehet, mint amire az árfolyamok alakulása utal. A Morgan Stanley egyik top pickje az OTP, az alábbiakban összefoglaljuk, miért.

Erős régiós makroA Morgan Stanley alapvetően optimista azoknak az országoknak a várható makrogazdasági pályájával kapcsolatban, amelyekben jelen van az OTP. A feltörekvő piacok egyértelműen nyomás alatt állnak, de a feltörekvőkön belül jelentős különbségek vannak, például a magyar, cseh román lengyel és a török, dél-afrikai országcsoportok között. A CEE-országok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés