Minden figyelmeztetés nélkül hirtelen ellehetetlenítettek a kolumbiai bankok egy bitcointőzsdét

2018. június 13. 08:54    
nyomtatás
 
Indoklás és figyelmeztetés nélkül megszüntették a Buda.com nevű dél-amerikai kriptotőzsde összes bankszámláját Kolumbia bankjai - írja a Bitcoin Magazine.


A Buda.com azért vándorolt Kolumbiába, mert Chilében néhány hónappal ezelőtt ugyanezt eljátszották velük a helyi bankok.

A Buda.com tájékoztatta ügyfeleit a problémáról és arról, hogy nehézkes lehet így a pénzkivétel. A megszüntetett számlákat a Bancolombia, a BBVA és a Davivienda bankok vezették.

Bár nem indokolták a lépést semmivel, a pénzintézetek valószínűleg azért döntöttek a számlák megszüntetése mellett, mert a kolumbiai pénzügyi felügyelet körbeküldött egy levelet, melyben arra figyelmeztették a bankokat, hogy ne üzleteljenek kriptotőzsdékkel.

Más kolumbiai kriptotőzsdék, mint a BitINKA és a Panda Exchange, egyelőre nem érzékeltek semmilyen fennakadást.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium