Előfizetői tartalom

Mit akar az MNB a magyar biztosítóktól?

A biztosítókkal is olyan kemény lesz az MNB, mint a bankokkal szemben? Mik a víziói a biztosítási piacon az új felügyeleti rendszerben? Mi vár a biztosítási közvetítőkre, az életbiztosításokra és lesz-e direkt kárrendezés a kötelező biztosításoknál? Többek között ezekre a kérdésekre válaszolt a Portfolio.hu-nak Nagy Koppány, akit néhány hónapja neveztek ki az MNB biztosítási piacért is felelős igazgatójává. Biztosítási Konferenciánkon Nagy Koppány is előadást tart. Jelentkezzen Ön is!

Portfolio.hu: Nem bánik kesztyűs kézzel az MNB az utóbbi időben a bankokkal. A biztosítók is tarthatnak hasonlóan kemény fellépéstől? Nagy Koppány: Az MNB-nek nem kitűzött célja, hogy minden áron "szigorú" legyen, pusztán határozottan megköveteli a jogkövető magatartást mind a bankoktól, mind a biztosítóktól. Mindent megteszünk ugyanakkor azért is, hogy minden lényeges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés