Előfizetői tartalom

NGM: Magyarország betartja a bankokkal kötött békeszerződést

MTI
|
Portfolio
Magyarország teljes mértékben elkötelezett az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal (EBRD) idén februárban megkötött együttműködési megállapodás betartása mellett, különös tekintettel a bankadó 2016. január 1-jétől kezdődő fokozatos csökkentésére - erősítette meg Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a bank elnökével folytatott tárgyalásán Tbilisziben a nemzetgazdasági tárca csütörtöki tájékoztatása szerint. Ugyanakkor a Quaestor-kártalanítás bankokra és brókercégekre terheléséről nem beszélt.

Varga Mihály az EBRD elnökével ismertette a kormány döntését is, amely szerint Magyarország pályázni kíván a bank 2017. évi közgyűlésének Budapesten történő megrendezésére - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM). A nemzetgazdasági miniszter, mint az EBRD kormányzója vett részt a bank Grúziában zajló éves közgyűlésén. Felszólalásában hangsúlyozta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés