Előfizetői tartalom

Nyilvánosság elé álltak az MKB új tulajdonosai

Portfolio
Tegnap sikeresen lezárult az MKB Bank 37 milliárd forintért történő értékesítése, a bank új tulajdonosai a Blue Robin Investments S.C.A., a Metis Magántőkealap és a Pannónia Nyugdíjpénztár által alkotott konzorcium résztvevői 45-45-10% arányban - közölte az MNB, amely ma lezárta a bank szanálását. Az új tulajdonosok sajtótájékoztatóján több újdonság is elhangzott: az új tulajdonosokat a régivel a JP Morgan hozta össze, hamarosan pedig munkavállalói részvényesi program indul a banknál. Bemutatkozott a sajtóban gyakran emlegetett titokzatos befektető, Rakesh K. Aggarwal is, az alapok mögött álló végső befektetők kilétére viszont persze most sem derült fény.

2016. június 30. 12:50 Megosztás EBRD igen, Budapest Bank nem Kérdésre válaszolva Semsey Barna elárulta: a munkavállalói részvényesi program a részvények 15%-át érintheti (hogy új vagy a meglévő részvényekkel, még nem dőlt el). Az EBRD-vel informális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés