Előfizetői tartalom

Örülhetnek a magyar kkv-k, százmilliárdos programmal készül az Exim

Portfolio
Az Exim Bank és Biztosító 2021-ig az exportra termelő mikro-, kis- és közepes vállalkozások több mint 50 százalékát szeretné pénzügyi termékeivel elérni, ennek érdekében például a 2017 második felében induló Jövő exportőrei programmal 100 milliárd forint új hitellehetőséget nyit meg a magyar vállalkozások számára - mondta Urbán Zoltán, az Exim vezérigazgatója az MTI-nek adott interjúban.

Az interjúban elhangzott fontosabb gondolatok: A Jövő exportőrei program a fejlődő, vagy jövőbeni exportőröknek, elsősorban a kis- és középvállalkozásoknak nyújtana finanszírozást, a másik termékcsalád az Európai Unióba (EU-ba), illetve a fejlett piacokra exportáló vállalkozásoknak kínált rövid lejáratú hitelbiztosítás, amelyet az évi 2 millió eurós export árbevétel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés