OTP-részvényeket kaptak a társaság igazgatósági tagjai

2019. május 13. 10:17    
nyomtatás
 
Az OTP hétfőn közzétett tájékoztatása szerint az OTP igazgatósági tagjai OTC tranzakció során részvény-alapú tiszteletdíj keretében OTP részvényekhez jutottak.

Kereskedés OTP-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Az OTP hétfőn bejelentette, hogy a társaság igazgatósági tagjai OTC tranzakció során részvény-alapú tiszteletdíj keretében OTP részvényekhez jutottak:
  • Csányi Sándor 12 000 darab OTP-részvényt kapott
  • Kovács Antal 9 600 darab OTP-részvényt kapott
  • Wolf László 9 600 darab OTP-részvényt kapott
  • Pongrácz Antal 9 600 darab OTP-részvényt kapott
  • Gresa István 9 600 darab OTP-részvényt kapott
  • Baumstark Mihály 9 600 darab OTP-részvényt kapott
  • Bíró Tibor 9 600 darab OTP-részvényt kapott
  • Erdei Tamás 9 600 darab OTP-részvényt kapott
  • Utassy László 9 600 darab OTP-részvényt kapott
  • Vörös József 9 600 darab OTP-részvényt kapott


Az OTP továbbá azt is bejelentette, hogy a társaság május 10-én 98 400 darab OTP-részvényt értékesített az OTP javadalmazási politikájában meghatározott irányelvek alapján. A tranzakció nyomán az OTP Csoport tulajdonában lévő saját részvények állománya 2 149 632 darabra változott. Ebből a csoporttagoknál lévő saját részvények darabszáma a 2019. április 30-i állapot szerint 2 073 560 darab. A saját részvény állomány mindösszesen 0,77 százalék.

Az OTP hétfői tájékoztatása szerint Csere Bálint, az OTP Bank Management Committee tagja május 10-én 713 darab OTP-részvényt értékesített, 12 660 forintos átlagáron.

OTP-részvényeket kaptak a társaság igazgatósági tagjaiElőző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium