Előfizetői tartalom

Pontról pontra cáfolja a Takarékbank a Bankszövetség elnökének levelét

Portfolio
Demján Sándor, az OTSZ elnökének kedden megjelent nyílt levele után, figyelemre méltó időzítéssel a hvg.hu-n szerdán kiszivárgott Patai Mihály, a Bankszövetség elnökének levele, amiben a bankvezető azt rója fel a kormánynak, hogy nem elfogulatlan a magyar bankszektorral szemben. A Magyar Takarékszövetkezeti Bank és a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete - ahogyan Demján Sándor levelét - ezt az írást sem hagyta szó nélkül, külön közleményben reagált, mivel megítélésük szerint Patai Mihály állításai nem felelnek meg a valóságnak.

Demján levele után Patai levele"Kitört a bankárháború: Demján után a Bankszövetség is megszólalt" címmel jelent meg írás a hvg.hu-n, melyben a portál Patai Mihálynak, a Magyar Bankszövetség elnökének levelét ismerteti. Ezt a levelet az UniCredit Bank magyarországi leányvállalatának elnök-vezérigazgatója Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek címezte, de megküldte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés