Előfizetői tartalom

Rekordmagas bevétellel indította a negyedévet a Bank of America

Portfolio
Megverte az elemzői várakozásokat a Bank of America, amely 23,1 milliárd dolláros bevételt szerzett meg 2018 első negyedévében a várt 23,06 milliárdhoz képest, miközben az egy részvényre jutó eredménye 62 cent lett a várt 59 cent helyett. A pénzintézet negyedéves bevétele ezzel rekordmagas értéket ért el. A nyitás előtti kereskedésben 0,7%-os emelkedést jeleznek a bank részvényei.

A tavalyi bázishoz képest jelentősen javultak a Bank of America számai: a 21,546 milliárd dolláros bevételt most sikerült egészen 23,125 milliárd dollárig feltornázni, míg a 41 centes tavalyi Q1-es bázishoz képest az idei EPS 60 cent lett. A negyedéves profit 6,92 milliárd dollárt lett a tavalyi első negyedéves 5,34 milliárd dollárhoz képest.A jelentős növekedést részben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés