Rekordprofit után csúcscélár az OTP-re

2019. augusztus 12. 09:01  english version   
nyomtatás
 
Még magasabbra emelte OTP-célárát a JP Morgan, az új célár 25 százalékkal magasabb, mint az OTP árfolyama.

Kereskedés OTP-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

  • 15 500 forintról 15 800 forintra emelte OTP-célárát a JP Morgan, az ajánlás továbbra is felülsúlyozás. Az új célár közel 25 százalékkal magasabb, mint a múlt hét pénteki záróár. A Reuters adatbázisa alapján ez most a legmagasabb elemzői célár az OTP-re.
  • Az elemzők továbbra is inkább optimisták az OTP-re, a Reuters adatbázisa alapján 8 elemző vételre, 4 tartásra, 2 pedig eladásra ajánlja az OTP-részvényeket.
  • Az elemzői célárak mediánja 14 100 forint, ami 11,5 százalékkal magasabb, mint a múlt hét pénteki záróár.
  • Az OTP árfolyama idén 12 százalékkal került feljebb.

Rekordprofit után csúcscélár az OTP-reElőző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium