Svájcban terjeszkedne a CIB anyabankja

2018. december 6. 11:07    
nyomtatás
 
Az Intesa Sanpaolo vagyonkezelői és privátbanki üzletága, a Fideuram Svájcban keres jó akvizíciós lehetőséget, miután a tervek szerint 2021-re 20 milliárd euróra növelnék az Olaszországon kívül kezelt vagyont - számol be a hírről a Bloomberg.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Paolo Molesini, a Fideuram vezérigazgatója egy interjúban beszélt arról, hogy keresik a külföldi terjeszkedési lehetőségeket, ennek egyik iránya a svájci kisbankok akvizícióján keresztüli növekedés lehet. A cég tavaly zárta le a svájci Morval Vonwiller Holding felvásárlását annak érdekében, hogy növelje a privátbanki tevékenységét az országban.

A vezér beszélt arról is, hogy Svájcban elsősorban olyan kisebb, vagyonkezeléssel és privátbanki szolgáltatásokkal foglalkozó bankokra fókuszálnak, amelyek eszközállománya kevesebb mint 10 milliárd euró. Szerinte az olasz privátbanki piacon a mostani 20%-ról 25%-ra növelhetik a részesedésüket 2021-re.

Svájcban terjeszkedne a CIB anyabankja


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Tőzsdei adatszolgáltatás Üzletágvezető
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium