Szárnyalnak a Takarék Jelzálogbank részvényei

2018. július 12. 13:23    
nyomtatás
 
Míg a Takarék Jelzálogbank (korábban FHB) részvényei esetében idén a csökkenő trend volt irányadó, a cég papírjai januártól július elejéig 21,3 százalékkal kerültek lejjebb, szerdán azonban fordulat következett. A Takarék papírjai szerdán szárnyaltak, a vételi erő pedig a csütörtöki kereskedésben is kitartott, a társaság részvényei az elmúlt két nap folyamán több mint 25 százalékkal kerültek feljebb.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A Takarék Jelzálogbank (korábban FHB) részvényei a tavalyi év második felének emelkedése után bár januárban még új lokális csúcsra tudtak kapaszkodni, január végére azonban elfogyott a vevők ereje, majd az eladók ragadták magukhoz az irányítást. A társaság részvényei januártól július elejéig 21,3 százalékkal kerültek lejjebb.

A pozitív fordulatot a július hozta el a részvénynek, a Takarék Jelzálogbank papírjai szerdán kiemelt esemény vagy piacmozgató hír hiányában is limittel emelkedtek, majd a közel 15 százalékos szerdai szárnyalás után a hét negyedik napján sem lankadt a vételi erő. A cég papírjai csütörtökön 9,1 százalékkal kerültek feljebb, a Takarék Jelzálogbank részvényei az elmúlt két nap folyamán 25,3 százalékos emelkedést produkáltak. Az emelkedés hátteréről az általunk megkérdezett brókerek is csak találgatni tudtak, mi a Takarék-csoport átalakulásával kapcsolatos pozitív jövőképre gyanakodunk.

Szárnyalnak a Takarék Jelzálogbank részvényeiElőző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium