Szép meglepetést közölt a Morgan Stanley

2019. április 17. 13:04    
nyomtatás
 
A várt 9,94 milliárd dolláros bevételnél sokkal jobb, 10,3 milliárd dolláros bevételre tett szert a Morgan Stanley 2019 első negyedévében, míg a társaság egy részvényre jutó eredménye (EPS) 1,39 dollár lett a várt 1,17 dollár helyett. A nyitás előtti kereskedésben 1,9%-ot emelkedtek a bank részvényei.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A tavalyi bázisnál alig lett jobb a Morgan Stanley első negyedéves eredménye a maga 10,3 milliárd dollárjával, az EPS viszont mind az elemzők várakozásait, mind a tavalyi bázist több mint 15%-kal túlteljesítette.

Szép meglepetést közölt a Morgan Stanley


A Morgan Stanley 1,71 milliárd dolláros bevételre tett szert kötvénykereskedésből, ami 200 millió dollárral több, mint amit az elemzők vártak tőle. A részvénykereskedési ág 2,02 milliárd dollárnyi bevételt termelt. Összességében ez a két üzletág a tavalyi bázishoz képest 15%-kal kevesebb bevételt hozott a konyhára.

Esett a befektetési bank bevétele is, 24%-kal 1,15 milliárd dollárra, a vagyonkezelési üzletág 4,39 milliárd dollárt termelt, ami viszont jelentős növekedést jelent és az elemzők várakozásait is túlszárnyalta 200 millió dollárral.

A pénzintézet első negyedéves nyeresége 2,4 milliárd dollár lett.

Szép meglepetést közölt a Morgan Stanley


"Szolid bevételre tettünk szert, annak ellenére, hogy az év nehezen indult a tavalyi év utolsó negyedévének turbulenciája miatt. Bár a globális környezetben fennálló kockázatok maradnak, a piacok helyreálltak és jól pozicionáltak vagyunk ahhoz, hogy ügyfeleinket kiszolgáljuk és üzletünket fejleszteni tudjuk" - nyilatkozta James Gorman vezérigazgató az eredmények kapcsán.

A pénzintézet részvényei 1,9%-ot emelkedtek piacnyitás előtti kereskedésben.

Szép meglepetést közölt a Morgan Stanley


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium