További akvizíciók jöhetnek az OTP-nél

2018. november 9. 10:29  english version   
nyomtatás
 
Az OTP harmadik negyedéves gyorsjelentését követő mai sajtótájékoztatón Bencsik László a Reuters beszámolója szerint kiemelte, hogy a hitelezési aktivitás tovább bővülhet, míg a társaság vezérigazgató-helyettese szerint a következő egy éven belül további akvizíciókra is sor kerülhet.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio következő klubján.


  • Péntek hajnalban tette közzé harmadik negyedéves beszámolóját az OTP, a gyorsjelentést követő sajtótájékoztatón Bencsik László, az OTP vezérigazgató-helyettese kiemelte, hogy a bankcsoport külföldi leányvállalatai jelentős mértékben járultak hozzá a társaság harmadik negyedéves eredményéhez.
  • Az OTP vezérigazgató-helyettese szerint a hitelállomány dinamikusan bővült, és Bencsik László optimizmusának adott hangot a hitelezési aktivitás további növekedésével kapcsolatban, míg Bencsik nem lát a jelzáloghitel piac túlhevülésére utaló jeleket.
  • Bencsik szerint a csoportszintű nettó kamatmarzs nem csökken tovább, míg a nettó likviditási puffer 8 milliárd euró körül alakul a bankcsoport esetében.
  • A társaság vezérigazgató-helyettese a jövőre vonatkozóan kiemelte, hogy a vállalat továbbra is keresi az akvizíciós lehetőségeket, és Bencsik László úgy vélte, hogy a következő egy éven belül több akvizícióra is sor kerülhet.Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Privát & prémium bankár
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium