Új terveket jelentett be a CIB anyabankja

2018. január 11. 08:11    
nyomtatás
 
Azt fontolgatja az Intesa Sanpaolo, hogy eladja követeléskezelési tevékenységét és egyik rosszhitel-portfólióját, de ez nem fogja érinteni a társaság osztalékkifizetési tervét.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A Reuters idézi a bank közleményét, miszerint új üzleti tervet tesz közzé a következő hetekben az olasz bankcsoport. Ennek részeként a társaság vizsgálja
a rossz hiteleket kezelő üzletág eladásának lehetőségét, és egy nem teljesítő követeléseket tartalmazó hitelportfólió eladását is.

Ezek a tervek azonban nem befolyásolják az Intesa Sanpaolo elköteleződését, hogy 2017-es eredménye után 3,4 milliárd eurós osztalékot fizessen tulajdonosainak - húzta alá a bank közleménye.

2017.11.07 15:37 Még soha nem láttak ilyet a CIB anyabankjánálElőző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Elemző
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium