Előfizetői tartalom

Üzent az EKB az ING-nek: költöztesse vissza Londonból a dolgozóit

Portfolio
Nem tetszik az EKB-nak, hogy az ING csoport Londonba költöztette Amszterdamból és Brüsszelből a kötvény- és devizapiaci kereskedőit, az ügyre rálátó források szerint az EKB azt szeretné elérni, hogy az ING Bank visszaköltöztessen dolgozóit a kontinentális Európára a Brexittel kapcsolatos kockázatok miatt - számol be a hírről a Reuters.

A Het Financial Dagblad értesülései szerint az EKB aggódik, hogy a Brexit miatt az ING kötvény-és devizapiaci kereskedői nem fogják tudni zökkenőmentesen elérni az EU-s pénzügyi piacokat Londonból, ezért piaci források szerint igyekszik jobb belátásra téríteni az ING-t: hozza vissza Londonból a 2016-ban "kivitt" kereskedési üzletági munkaköröket a kontinentális Európára....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés