Előfizetői tartalom

Van, ahol megkezdték a bankok a bedőlt ingatlanhitelek érvényesítését

Portfolio
Az ingatlanpiaci árak növekedése és a gazdasági fellendülés ellenére rekord számban dőltek be kereskedelmiingatlan-hitelek tavaly Nagy-Britanniában. Miközben Magyarországon még maguk előtt tolják a probléma jó részét a bankok, a brit hitelintézetek egyre keményebbek adósaikkal szemben. Hazánkban az MNB egy rossz bank felállításával gyorsítaná fel a folyamatot.

A rossz bankról részletesebben:Kapcsolódó cikkünk2014.06.02Gigantikus bankmentő akció készülődik Magyarországon?13%-kal 24,5 milliárd fontra nőtt tavaly a bedőlt kereskedelmiingatlan-hitelek állománya Nagy-Britanniában, ugyanis a brit bankok viszonylag sok ügyfelük alól húzták ki a talajt: például a korábbi évekkel ellentétben nem strukturálták át hiteleiket. Az ingatlanpiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés